Uitbreiding BALR.

Filialen in Bataviastad en Utrecht

Bekijk alle foto's

Het kledingmerk BALR. is in korte tijd razend populair geworden. Oud-voetballers Demy de Zeeuw en Eljerio Elia en internetondernemers Ralph de Geus en Juul Manders zijn de gezichten achter het kledingmerk BALR. Eind 2016 opende het merk een eerste fysieke winkel met een flagshipstore aan de Kalverstraat 147 in Amsterdam. Berghege bouwde aan de uitbreiding met eerst een nieuw filiaal in Utrecht en daarna in Bataviastad.

Opdrachtgever

BALR.

Opdracht

Uitbreiding BALR.

Meer informatie onder de video
BALR.

Waar De Zeeuw eerder in diverse interviews aangaf niet te kiezen voor meer vestigingen in Nederland,  komt het er nu toch van. Berghege heeft de twee nieuwe zaken van het internationaal erg populaire merk gerealiseerd. “We waren op beide locaties verantwoordelijk voor de casco-afbouw van de gehele winkel in bestaande winkelunits. Het zijn prachtige showrooms met een hoog afwerkingsniveau geworden waar wij in een zeer strakke planning aan hebben gewerkt”, vertelt projectleider Ronnie Tiemissen. 

BALR. is groot geworden door het inzetten van de juiste online influencers op instagram, bekende voetballers en bloggers. Een kritisch publiek van bekende voetballers en andere artiesten dragen het merk en zijn belangrijke ambassadeurs. Tiemissen: “De opdrachtgevers waren dan ook nauw bij de detailafwerking betrokken, zo zorgden we er samen voor het hoge niveau dat bij BALR. hoort ook gehaald werd.”

(Ver)bouwen in de retail brengt vele uitdagingen met zich mee. Lees hoe Berghege hier als geen ander mee om weet te gaan.

  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren