UITBREIDING WÜRTH NEDERLAND

Future proof en CO2 neutraal distributiecentrum

Op bedrijvenpark De Brand in ’s-Hertogenbosch realiseert Bouwbedrijf Berghege samen met Kuijpers de uitbreiding van het distributiecentrum van Würth Nederland. Hier legt de specialist in montage- en bevestigingsmateriaal de basis voor hogere voorraad, meer services en diensten voor klanten en nieuwe transportoplossingen. 

Project
UItbreiding distributiecentrum
Locatie
’s-Hertogenbosch
Opdrachtgever
Würth Nederland
Architect
De Twee Snoeken
grootte
8.000 m2

Nieuwe expeditie

De uitbreiding van 8000 m2 zorgt voor meer ruimte om efficiënter te kunnen werken, leveringen van meerdere locaties te consolideren en in een verdere fase een groot gedeelte van de orderverzameling te automatiseren. In de nieuwe expeditie kunnen zendingen dusdanig gesorteerd worden dat zij of zoals nu via een netwerk vervoerder, of toekomstig met een Würth contractvervoerder worden getransporteerd. 

Ub 126 (511)

Volledig aardgasloos

Door de installatie van een geothermische warmtepomp en zonnepanelen is de nieuwbouw CO2 neutraal. Gedurende de komende jaren zal Würth Nederland het huidige gebouw ook hierop aansluiten om hiermee volledig aardgasloos te worden. 

De Würth-Groep is wereldmarktleider op het gebied van handel in montage- en bevestigingsmaterialen. Zij bestaat momenteel uit meer dan 400 ondernemingen in meer dan 80 landen en biedt werk aan meer dan 83.000 medewerkers. Hiervan zijn er ongeveer 33.000 werkzaam als verkoper in de buitendienst. In 2021 was de omzet van de Würth-Groep 17,1 miljard euro. 

Wurth Hoogstepunt 0101

Op schema

Op 26 oktober 2022 is het officiële startsein gegeven voor de nieuwbouw. En de uitbreiding van het logistiek centrum van Würth Nederland in ‘s-Hertogenbosch loopt mooi op schema en heeft inmiddels het hoogste punt bereikt. Deze mijlpaal wordt volgens traditie gevierd met een traktatie voor alle harde werkers op de bouwplaats. Ook hijsen Würth Nederland en haar bouwpartners - Bouwbedrijf Berghege en technisch dienstverlener Kuijpers samen de vlag in de top. 

 

Meer projecten industrie en bedrijven

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited