HET KLOOSTER ZIN VUGHT

Inspirerend en rustgevend

Dit voormalig klooster heeft door de toevoeging van moderne architectuur een open en eigenzinnig karakter, maar de sfeer van het kloosterleven proef je er nog steeds. Glazen façades zorgen voor verbinding met de natuur en diepe zichtlijnen over het landgoed creëren een gevoel van ruimte.

Project
Het Klooster ZIN
Locatie
Vught
Opdrachtgever
Fraters van Tilburg / ZIN, Tilburg

ZIN beantwoordtop een inspirerende en gastvrije manier het verlangen naar compassie, gastvrijheid en gemeenschapszin. Bij steeds meer mensen groeit het verlangen naar die drie pijlers. Individuen en organisaties zoeken bij dit verlangen naar houvast en bezielende inhoud.

Zeven dagen per week worden hier conferentie- en bezinningsruimte aangeboden op een inspirerende en rustgevende locatie.

Vergaderlocatie Noord-Brabant, Vught - Kloosterhotel ZIN

Meer projecten maatschappelijk vastgoed

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited