HUNKEMÖLLER

Flagship store in Maastricht

In opdracht van Hunkemöller hebben wij door het hele land winkels mogen verbouwen en renoveren. Een bijzondere opdracht was de verbouwing in Maastricht. Daar heeft Bouwbedrijf Berghege de nieuwe flagship store van Hunkemöller gerealiseerd.

Project
Hunkemöller
Locatie
Diverse locaties
Opdrachtgever
Hunkemöller
Kb 43 (911) [Desktop Resolutie]

In één van drukste winkelstraten van Maastricht vond in een zeer beperkte tijd een ingrijpende verbouwing plaats. De flag ship store is het paradepaardje van Hunkemöller.

Mode-influencer en vlogger Anna Nooshin was erbij om de exclusieve opening van de flagship store in Maastricht te verrichten. 

(Ver)bouwen in de retail brengt vele uitdagingen met zich mee. Lees hoe Berghege hier als geen ander mee om weet te gaan.

Zo bouwen wij voor Retail

Meer projecten voor retail

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited