MAASSTAETE MOOK

Mooi woonzorgcomplex

De gemeente Middelaar en Mook zochteen nieuwe bestemming voor de vrijgekomen gebouwen van de voormalige School voor de Rijn- en binnenvaart in Mook. Uitgangspunten hierbij waren dat het verleden van de gebouwen en de unieke ligging aan de Maas tot de verbeelding zouden blijven spreken. Bouwbedrijf Berghege realiseerde als projectontwikkelaar het prestigieuze project Maasstaete en werkte hierbij nauw samen met de gemeente Mook en Middelaar, bouwcorporatie L.K.B.B., A+D+P architecten, DS landschapsarchitekten en een deskundige kwaliteitscommissie voor de bewaking van de stedenbouwkundige randvoorwaarden.

Project
Maasstaete
Locatie
Mook
Opdrachtgever
Woonzorg Nederland, Amsterdam, Lips Capital Group, Berghege Projectontwikkeling
Architect
A+D+P architecten

Maasstaete: eenheid met open karakter

Maasstaete is opgebouwd uit een woonzorgcomplex met 32 woningen voor ouderen en mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap, 50 koopappartementen in vier torens, 19 grondgebonden woningen en 28 moderne huurappartementen achter de oude gevel van het schippersinternaat. De bouwplannen voor Maasstaete zijn gefaseerd uitgevoerd. Door een intensieve voorbereiding en de nauwe samenwerking tussen de architecten, de onderaannemers en Bouwbedrijf Berghege verliep de bouw voorspoedig en volgens planning. De opdrachtgevers zijn enthousiast over het projectverloop en de mooie resultaten.

Meer projecten woningbouw

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited