Berghege bouwt: Wonen & Zorg

Duurzaam, energiezuinig en snel bouwen. Passend bij de bestaande omgeving. Comfort bieden tegen een aantrekkelijke prijs; van woonwijken met een grote diversiteit en high rise buildings tot kleinschalige zorgcomplexen. 

Onze aanpak

 • Diversiteit in bouwen

  Comfort bieden tegen een aantrekkelijke prijs; van woonwijken met een grote diversiteit en high rise buildings tot kleinschalige zorgcomplexen.
 • Gericht op klant en omgeving

  Onze vakmensen hebben de ervaring en kennis in huis om de meest uiteenlopende woonwensen te realiseren. Een uitstekende dienstverlening, persoonlijke aandacht voor individuele koperswensen en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.
 • Borgen van kwaliteit

  Wij blijven investeren in nascholing en bijscholing van onze mensen. We werken volgens de laatste technieken en met de beste materialen. Gaan voor het beste resultaat, bij alle bouwprojecten.
 • Duurzaam en toekomstbestendig

  Verder denken dan vandaag, het zit ons in het DNA. Voorop in innovaties waarbij we steeds gaan voor de meest duurzame oplossingen. Van de nieuwste installatietechnieken tot toekomstbestendige materiaalkeuzes. Dat is bouwen voor de toekomst.

Cases

Onze expert

Voor nieuwbouwproject Torckdael in Wageningen bouwden we woningen en appartementen. Een combinatie met zorgappartmenten en verpleeghuisplaatsen. Voor het gehele project is gekozen voor een duurzame energievoorziening. 

Onze opdrachtgevers

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren