ANWB breidt aantal nieuwe winkels uit

  • 14 augustus 2013

De ANWB gaat dit najaar in drie maanden tijd weer 25 winkels ombouwen en inrichten op basis van een nieuw winkelconcept. Dit voorjaar toverde de ANWB de eerste 25 winkels om naar een nieuw winkelconcept. De reacties op deze nieuwe winkelformule zijn positief en de resultaten overtuigend.De ANWB speelt in op het veranderend koopgedrag en de informatiebehoefte van ANWB-leden en consumenten. In de nieuwe ANWB-winkel vinden mensen inspiratie en een uitgebreid assortiment om  goed voorbereid, zonder zorgen en met plezier op pad te gaan in ieder seizoen. In navolging op de succesvolle afronding van de eerste 25 winkels in het voorjaar heeft Bouwbedrijf Berghege wederom de opdracht gekregen voor een volgende serie van 25 winkels.

De uitrol van de nieuwe winkels is een grote operatie met circa drie winkelopeningen per week vanaf medio september. Voor actuele informatie, een virtuele rondleiding in een vernieuwde winkel en foto’s.De winkels die in het najaar van 2013 worden omgebouwd zijn o.a.: Almelo, Amersfoort, Beverwijk, Den Bosch, Doetinchem, Drachten, Ede, Groningen, Hengelo, Hoogeveen, Hoogvliet, Leeuwarden, Roermond, Rotterdam Alexandrium en Hoorn.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren