Berghege ervaren partner in de retail

  • 6 juni 2005

De heer Muis is technisch manager projectbureau bij Hans Textiel en verantwoordelijk voor het beleid ten aanzien van nieuw- en verbouw van de filialen in België en Nederland. "De keten telt momenteel 180 winkels. Dit willen we verder uitbreiden om een goede, landelijke dekking te realiseren", aldus Muis. Bouwbedrijf Berghege is de vaste aannemer voor Zuid-Nederland.

Kostenefficiency

De winkelformule van Hans Textiel wordt gekenmerkt als soft-discount retail. "Kwaliteit, in het iets goedkopere segment", licht Muis toe. Met de nadruk op lingerie, kinder- en damesmode. "Passend bij de winkelformule streven we ook met de verbouwingen van onze filialen naar de juiste mix tussen kwaliteit en kostenefficiency", vervolgt Muis. "Nieuwbouw laten we casco opleveren. De verbouwingen variëren van het plaatsen van een nieuwe toilet- of keukenunit tot het slopen van wanden, aanbrengen van installaties, vloeren, stucwerk en aanpassingen van de pui."

Open voor publiek

Muis: "De doorlooptijd van de verbouwingen is gemiddeld zo’n 5 weken; vanaf de start tot de oplevering. Of de winkel in deze periode dicht gaat, wordt overwogen aan de hand van de veiligheid voor klanten en personeel en op basis van het risico voor onze goederen. Kleding is gevoelig voor stof en water. Streven is natuurlijk om zo lang mogelijk open te zijn voor het winkelend publiek."

Retailkennis

"Wij zoeken in een bepaald gebied steeds naar een vaste aannemer. Voor Zuid-Nederland is dat Bouwbedrijf Berghege", vertelt de heer Muis. "Door de jarenlange ervaring in de retail, weet Bouwbedrijf Berghege als geen ander hoe het werkt om onder hoge druk te presteren, planningen te halen, rekening te houden met de openstand van de winkels én ook nog eens kwaliteit te leveren."

Projecten op stapel

Begin 2005 heeft Bouwbedrijf Berghege de verbouwing van de filialen in Rijen en Geleen verzorgd. "De komende maanden staan er nog zo’n twaalf verbouwingen op stapel. Hierbij zetten we graag de expertise van Berghege weer in", aldus de tevreden opdrachtgever.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren