Berghege ISO 14001 gecertificeerd

  • 23 december 2011

Bouwbedrijf Berghege hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en milieuzorg en is continu bezig met de verbetering hiervan. Onlangs hebben we ons kwaliteitssysteem uitgebreid door een internationaal erkende standaard op het gebied van milieu te integreren in onze werkwijze. Met trots kunnen we meedelen dat, na een succesvolle certificeringsaudit, onze certificering is uitgebreid met NEN-EN-ISO 14001:2004.

Dit milieumanagementsysteem is een onderdeel van ons bedrijfsvoeringsysteem, waarin ook kwaliteit en veiligheid geborgd zijn, en richt zich op het beheersen en verbeteren van onze prestaties op milieugebied. Via het milieumanagementsysteem wordt structureel aandacht besteed aan het milieu waarbij twee belangrijke uitgangspunten centraal staan:

  • Voldoen aan wet- en regelgeving en beheersen van de milieurisico's.
  • Streven naar een permanente verbetering van de milieuprestaties binnen Bouwbedrijf Berghege.

Het certificaat geldt voor het ontwerpen, ontwikkelen, aannemen en uitvoeren van bouwprojecten op het gebied van woning- en utiliteitsbouw en bouwservice.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren