Bewoner krijgt eerste sleutel Waijestein Herwijnen

  • 28 maart 2012

Tevredenheid over nieuwe (t)huis

Vorige week heeft mevrouw Muilenburg-Van Horsen als eerste de sleutel in ontvangst genomen van haar nieuwe huurappartement. Dit appartement ligt in gebouw West van het prachtige nieuwbouwproject Waijestein in Herwijnen.

Waaijenstein - Herwijnen - nieuwbouwwoningen

Aansluitend hebben alle 15 huurders de sleutel van hun nieuwe woning ontvangen. De huurders zijn erg tevreden over hun nieuwe thuis, “Ruim, licht en comfortabel en vooral de vloerverwarming en de videofooninstallatie zijn een luxe”, zo luidde het algemene oordeel. Ook de nabijheid van Woon- en Zorgcentrum Avondlicht is erg prettig. Bewoners kunnen nu of in de toekomst gebruik maken van de diensten van het centrum, zoals hulp in de huishouding, maaltijden of professionele alarmering.

De oplevering van de overige huur- en koopwoningen van Waijestein vindt gefaseerd plaats. De verwachting is dat half april appartementencomplex Oost wordt opgeleverd en begin mei volgen de 21 woningen. Met het nieuwbouwproject Waijestein realiseert Bouwbedrijf Berghege 51 woningen, waarvan 30 appartementen. De overige 21 woningen bestaan uit verschillende types, deze variëren in grootte en zijn geschikt voor starters tot senioren.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren