Bouwbedrijf Berghege ontvangt Graydon award

  • 27 april 2012

Bouwbedrijf Berghege heeft op vrijdag 27 april de Graydon Award ontvangen.  Het ontvangen van de Graydon Award houdt in dat Bouwbedrijf Berghege tot de top van financieel gezonde bedrijven in de bouwbranche behoort.

In tijden van financiële onzekerheid is deze award een extra bevestiging voor alle relaties om verantwoord zaken met ons te kunnen doen.

Strenge criteria

Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Er zijn een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Verantwoord zakendoen

Gertjan Kaart, algemeen directeur bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren