Bouwbedrijf Berghege viert vier hoogste punten

  • 30 maart 2009

Bouwbedrijf Berghege vierde onlangs maar liefst vier hoogste punten: Zorgkruispunt Broekgraaf, Eerstelijns Centrum Tiel, Facet in Utrecht en project Deuteren.

Zorgkruispunt Broekgraaf

Op 12 maart vierden de Berghege-medewerkers die bouwen aan Zorgkruispunt in Broekgraaf het hoogste punt. Zorgkruispunt Broekgraaf is een omvangrijk project dat opvalt door de drie woontorens. Hierin realiseert Berghege 72 appartementen met 15 huurwoningen voor woningcorporatie Kleurrijk Wonen. De drie torens worden op de begane grond verbonden door algemene ruimtes, zoals een restaurant, peuterspeelzaal, kapper, dagopvang en bibliotheek. Het project wordt dit najaar opgeleverd.

Eerstelijns Centrum Tiel

Op 18 maart werd het hoogste punt bereikt van een van de grotere gezondheidscentra in Nederland: Eerstelijns Centrum in Tiel. Het centrum - dat zicht kenmerkt door het bijzondere metselwerk - biedt uiteindelijk huisvesting aan 50 medische en paramedische specialisten. 1 juli dit jaar wordt het gezondheidscentrum opgeleverd.

Facet Utrecht

Het futuristische kantoorgebouw Facet aan de A2 bij Utrecht bereikte op 19 maart het hoogste punt. Facet, een 200 meter lang gebouw, ontleent zijn naam aan zijn vorm die op een geslepen diamant lijkt. Het gebouw heeft een bouwoppervlak van 24.500 m2 en krijgt een onderliggende parkeergarage voor 430 plaatsen.
Facet wordt voorjaar 2010 opgeleverd.

Deuteren

Op 26 maart hesen de Berghege-medewerkers de vlag voor het appartementencomplex in de Bossche wijk Deuteren. Juni vorig jaar startte Berghege voor de combinatie BMW (Berghege, Mullerbouw en Wagemakers) de bouw van 88 woningen en een activiteitencentrum, in opdracht van woningstichting Brabant Wonen. De appartementen zijn onderverdeeld in 76 sociale huurwoningen en 12 wooneenheden voor mensen met een licht verstandelijke handicap. Voor de energievoorziening worden duurzame bronnen en installaties gebruikt.

Bekijk nieuwbouw ECT Tiel in het nieuws  


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren