Bouwen voor Ter Horst van Geel

  • 9 februari 2006

Ter Horst van Geel heeft Bouwbedrijf Berghege opdracht gegeven landelijk de regie en uitvoering te verzorgen voor alle bouwactiviteiten van het modehuis.

De komende jaren worden de elf filialen van Ter Horst van Geel gerestyled, passend bij het modebeeld van nu. Het modehuis staat bekend om haar uitgebreide collectie van gerenommeerde merken voor vrouwen van iedere leeftijd en haar servicegerichte instelling.

 

Bouwbedrijf Berghege heeft opdracht gekregen om landelijk de filialen te verbouwen en te restylen. Veenendaal en Ede ondergaan inmiddels een ingrijpende metamorfose. In Oss zal het herstel van de gevel een echte blikvanger zijn. Als specialist in de retail is Berghege sterk in regievoering en logistieke planning. Hard nodig, omdat A1-locaties vaak moeilijk bereikbaar zijn en daarmee de infrastructuur complex is. Verbouwingsopdrachten in de retail worden vaak extra bemoeilijkt door het winkelend publiek dat ongehinderd een weg moet kunnen blijven vinden. Maar ook door de openstelling van de winkel tijdens de verbouwing. Complicerende factoren die bij Berghege alle aandacht krijgen en in goede handen zijn.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren