ConstructSecure beloont Berghege met Platinum Safety Award

  • 15 mei 2020
  • Industrie

Bouwbedrijf Berghege is beloond met de Platinum Safety Award van Construct Secure. Dit is een certificaat voor het beleid op gebied van veiligheid op de bouwplaats dat wordt toegekend via het Safety Assessment-programma ConstructSecure, Inc. Deze organisatie werkt samen met enkele van de grootste bedrijven in verschillende industrieën over de hele wereld. ConstructSecure erkent de uitzonderlijke score die een bedrijf heeft behaald via het Safety Assessment Program.

Het Safety Assessment Program beoordeelt de veiligheidsprestaties van de afgelopen jaren en de huidige veiligheidsbeheersystemen van een bedrijf. Het platform zet deze gegevens af tegen de grootte van een aannemer en het type werk dat is uitgevoerd. 

“Het programma biedt een grondige, objectieve en consistente evaluatie van de bedrijfsprestaties. Deze score met ‘Platinum’ geeft ook naar onze andere klanten en partners een sterk signaal over hoe wij veiligheid waarderen en hoe wij ons beleid weten te implementeren op al onze bouwplaatsen”, aldus Mark van der Velden, manager Industrie & Retail bij Berghege. 

 


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren