Hoogste punt voor nieuwbouw Aspen in Oss

  • 6 april 2018
  • Industrie
  • Kantoren

Op vrijdag 6 april bereikte de nieuwbouw voor Aspen in Oss het hoogste punt. Een mijlpaal voor het centraal kantoorgebouw van ca. 4.500 m2 waar uiteraard feestelijk bij werd stilgestaan. De vlaggen van zowel Aspen als Berghege werden voor de gelegenheid op het dak van de 6e verdieping gehesen. Hans de Backer, opdrachtgever namens Aspen prees hierbij de prettige samenwerking met Bouwbedrijf Berghege die deze klus in Design & Build constructie uitvoert.

Eigen kleur

Vertegenwoordigers van de verschillende afdelingen die een plek krijgen in de nieuwbouw, konden alvast een kijkje nemen in het gebouw. Iedere bouwlaag heeft een eigen kleur gekregen die straks ook terugkomt in het interieur, vloerbedekking en wanden. 

In september 2017 is het werk aan het nieuwbouwkantoor van Aspen van start gegaan. Na de zomer van dit jaar kunnen de eerste medewerkers naar hun nieuwe gebouw verhuizen. 

 


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren