Nieuw hoofdkantoor voor REV’IT!, specialist in motorkleding

  • 13 juni 2019
  • Industrie
  • Kantoren

Het Osse REV’IT! is een toonaangevende onderneming in hoogwaardige motorkleding. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren flink ontwikkeld en telt inmiddels zo’n honderd mensen, waarvan er tachtig op het kantoor in Oss werken. In de komende vijf jaren verwachten ze een verdere groei en daar hoort ook een nieuw hoofdkwartier bij. Bouwbedrijf Berghege gaat dit gebouw op een zichtlocatie in Oss aan de snelweg A59 realiseren.

Design, performance en innovatie 

Het nieuwe REV’IT! gebouw beslaat straks 3.600 vierkante meter aan kantoorruimte en 5.000 vierkante meter aan opslagruimte met een hoogte van twaalf meter. Het wordt opgebouwd uit modulaire, topkwaliteit natuurlijke blokken van beton, glas en staal. De architectuur en constructie vormen een weerspiegeling van de REV’IT! kernwaarden op het gebied van Design, Performance en Innovatie. Het pand krijgt een grote showroom om collecties aan hun retail- en distributiepartners te tonen. Ook is er een experience room die in het teken staat van de technologie van het pionieren en kennis overdragen. Een volledig uitgerust testlaboratorium zal dienst doen als katalysator voor innoverende ideeën voor nieuwe producten, kwaliteitscontrole en CE certificering. Tot slot komen er een fotostudio, een restaurant, een atelier en een fitnessruimte.

 

‘In 2020 viert REV’IT! zijn 25-jarig bestaan. Dat we deze mijlpaal in ons nieuw hoofdkwartier kunnen vieren, is zeer opmerkelijk. Ik kan niet wachten.”

Ivan Vos, oprichter en Managing Director REV’IT! 

 


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren