Nieuwbouw 26 herenhuizen Stadhouderspark, Vught

  • 2 maart 2015

Grote volwassen bomen met dikke kruinen,historische gebouwen met een verhaal en alle wooncomfort van nieuwbouw: de, perfecte ingrediënten voor een prachtig nieuwproject: Stadhouderspark.


Stadhouderspark

Stadhouderspark verenigt zijn natuurlijke en cultuurhistorische rijkdom tot een sfeervolle eenheid. Oude gebouwen krijgen een nieuwe bestemming en tussen de bomen verrijzen comfortabele nieuwbouwwoningen. Het totale gebied strekt zich uit over de terreinen van de voormalige Frederik Hendrikkazerne, de vroegere sportvelden van de Isabellakazerne en enkele gronden tussen de beide kazernes.

Parkbos

Parkbos is het groene hart van Stadhouderspark en vanwege de minder traditionele woningen het meest bijzondere deel. U woont hier letterlijk in het openbare parkbos. De woningen met eigen terrassen zijn losjes verspreid door het groen. Het vrij toegankelijke bos vormt als het ware de tuin van deze woningen. Uw privé terras en de bosschages rondom de woning zorgen voor voldoende privacy. Een totaal nieuwe woonervaring, waarbij het bos uw woonomgeving bepaalt. De variatie en dynamiek van het bos komen terug in de woningontwerpen en woningtypes.

Bouwbedrijf Berghege bouwt momenteel aan de 42 woningen deelplan Kazerne en start, naar verwachting over enkele maanden, met de nieuwbouw van 26 herenhuizen Parkbos fase 1

Bekijk hier de brochure
Volg de nieuwbouw stadhouderspark op facebook    


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren