Nieuwe uitdaging voor Berghege op bedrijfsterrein Organon

  • 29 maart 2006

Op het bedrijfsterrein van NV Organon in Oss realiseert Berghege wederom een nieuw gebouw. Aan de reeks van kantoorgebouwen, productieafdelingen, laboratoria en, meest recentelijk, een proeffabriek kan nu ook een productiegebouw voor drie onafhankelijke productielijnen toegevoegd worden.

 

Het nieuwe productiegebouw van Organon wordt, zoals gebruikelijk, ook nu weer onder bijzondere architectuur gerealiseerd. Het gebouw wordt grotendeels uit prefab beton opgetrokken waarbij de verdiepingshoogte varieert van 5 tot 8 meter. Twee van de vier gevels krijgen een bekleding met glas waarbij de glaspanelen met een breedte van 50 cm en hoogte van 2,5 m voorzien worden van een nog een nader te bepalen zeefdruk. Het brutovloeroppervlak van deze nieuwbouw zal circa 20.000 m2 bedragen. Drie onafhankelijke productielijnen worden hier ondergebracht: de productie van injectievloeistoffen (parenterals) in flacons en een reserveproductieplaats voor het anticonceptiemiddel NuvaRing®. De derde productielijn moet nog bestemd worden.

Berghege heeft de uitdaging aangenomen om deze nieuwbouw eind oktober wind- waterdicht op te leveren waarna de opdrachtgever de verdere invulling van de apparatuur ter hand kan nemen.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren