Philips beloont onze aandacht voor veiligheid met de Safety Award 2018

  • 27 maart 2018
  • Industrie
  • Service en onderhoud
  • Service & Onderhoud

Bouwen en onderhouden voor de industrie staat bij Berghege helemaal ten dienste van het productieproces. Maar wel met veiligheid als hoogste prioriteit. Voor Philips onderhouden we naast diverse andere locaties, het Philips Innovation Centre Eindhoven North in Best. Specifiek voor die laatste locatie ontvingen we in maart 2018 de Philips Safety Award. Een prachtige beloning voor manier waarop we prioriteit geven aan veiligheid tijdens het werk.

Ware ambassadeur

“Berghege Bouw heeft zich het afgelopen jaar een ware ambassadeur getoond op het gebied van veiligheid op de campus. Leiding en medewerkers stralen in houding en gedrag uit dat ze veilig werken belangrijk vinden en vervullen daarmee een voortrekkersrol.” Met die woorden gaf Philips lading aan de toekenning van de award. De Safety Award wordt jaarlijks toegekend op de Philips Innovation Centre Eindhoven North aan de partner die zich positief onderscheidt op het gebied van veilig werken.

Leiding en medewerkers stralen in houding en gedrag uit dat ze veilig werken belangrijk vinden

Eervolle vermelding

Bouwbedrijf Berghege ontving de trofee, die vorig jaar naar van Hanenberg Wegenbouw ging, ook een bedrijf uit Oss. “Dat het stadsgenoten zijn, berust op louter toeval”, benadrukte Bert Tip die de award namens Philips uitreikte. Maar voor ons is het een  teken dat we goed bezig zijn in Oss. De Philips Innovation Centre Eindhoven North Safety Award bestaat naast een trofee uit een oorkonde én een eervolle vermelding in de entree van het Philips-gebouw.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren