Renovatie Entréa Jeugdzorg

  • 29 juni 2010

Berghege heeft opdracht gekregen voor de renovatie van Entréa Jeugdzorg in Nijmegen. Dit vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en de jarenlange ervaring van het bouwbedrijf met gelijkwaardige projecten. Het gaat om zeven gebouwen op locatie Hengstdal in Beek-Ubbergen.

Entréa is een organisatie met diverse vestigingen in de regio’s Rivierenland en Nijmegen in jeugdzorg, onderwijs en onderzoek. Entréa Jeugdzorg biedt hulp en ondersteuning bij opvoedings-, gedrags-, of ontwikkelingsproblemen van kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. De renovatie van de locatie Hengstdal levert een betere leef- en behandelomgeving op, zoals grotere woonkamers en keukens en meer slaapkamers. Ook worden er maatregelen getroffen die tot een energiebesparing leiden.

De omvang van de renovatie maakte het wel noodzakelijk dat er verhuisd moest worden. Begin mei verhuisden de medewerkers en kinderen daarom naar hun tijdelijk onderkomen in het Neboklooster in Nijmegen. Begin 2011 wordt het project opgeleverd. Dan kunnen zij weer terecht op hun vertrouwde, vernieuwde locatie in Beek-Ubbergen.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren