Verbouwing Claudia Sträter 2e filiaal in Europa volgens nieuwe concept

  • 24 oktober 2006

Claudia Sträter heeft een aftrap gemaakt met een nieuwe winkelformule: haar eigen retail outletstores. De eerste zaak in Hamburg is eind september geopend. Bouwbedrijf Berghege heeft de opdracht verworven voor de verbouwing van het nieuw te openen filiaal aan de PC Hoofdstraat in Amsterdam.

Eerder dit jaar is Bouwbedrijf Berghege benoemd tot één van de preferred supplier van Maxeda. Voortvloeiend hieruit heeft Berghege een eerste opdracht verkregen voor één van de andere formules die vallen onder Maxeda, Claudia Sträter.

Het filiaal van het bekende kledingmerk is het tweede filiaal in Europa dat volgens het nieuwe outletstore concept wordt opgeleverd. Het pand aan de PC Hoofdstraat is een nieuwe locatie. Bouwbedrijf Berghege verzorgt de complete inbouw van het cascopand.

Kenmerkend voor de retail zijn de korte doorlooptijden. De gehele verbouwing vindt plaats in vijf weken tijd. Medio december dit jaar opent Claudia Sträter het pand aan de PC Hoofdstraat.

 


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren