Zakelijke warmte bij IBN

  • 7 december 2006

De IBN-groep, een van de grotere zakelijke dienstverleners in het noordoosten van Noord-Brabant, heeft als missie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar betaald werk te brengen. De dienstverlener streeft op veel fronten naar het hoogst haalbare. Ook voor de huisvesting van hun hoofdkantoor in Uden. De heer P. van der Steen, algemeen directeur: “Sinds 1991, toen Berghege ons pand realiseerde, is onze visie op de werkplek behoorlijk veranderd. In de huidige netwerkorganisatie is het belangrijk om ontmoetingen zo optimaal mogelijk te faciliteren. Zowel voor onze eigen mensen als voor externe relaties die van onze ruimte gebruik maken. Dit was het uitgangspunt bij deze verbouwing.”

Pittige opdracht

De binnentuin is overdekt om plaats te bieden aan een ontmoetingsplek. Vergaderruimtes en het bedrijfsrestaurant ondergingen een metamorfose. Een pittige opdracht die Berghege onder een flinke tijdsdruk moest realiseren. Van der Steen: "De doorlooptijd van zes maanden stond vast omdat er eind september een congres was gepland."

Hecht team

Tegen het moment van oplevering stond bij alle betrokkenen iedere snaar gespannen. "Naast vakmanschap is een persoonlijke klik tussen de betrokkenen dan een voorwaarde; in ons geval vormde de uitvoerder van Berghege en onze facilitair manager een hecht team. Fantastisch!"

Zakelijkheid én warmte

Wie nu het kantoor van de IBN-groep binnenloopt, vindt er een sfeervolle lounge en foyer, een gastvrij restaurant en professionele vergaderruimtes. Ingrediënten die het hoofdkantoor tot een plek maken waar het prettig is om zakelijke contacten te onderhouden. "Zakelijkheid en warmte vind ik onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze elementen komen terug in de totale uitstraling van ons kantoor", aldus de algemeen directeur.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren