3 november: start verkoop laatste fase nieuwe woningen Piekenhoef

  • 16 oktober 2018
  • Wonen en zorg
  • Wonen & Zorg

Op zaterdag 3 november gaat een gloednieuwe reeks nieuwbouwwoningen van de Piekenhoef in verkoop. Met deze laatste bouwfase is de wijk straks helemaal af. Er komen nieuwe types rij- en hoekwoningen, patiobungalows en tweekappers bij in deze populaire buurt in de gemeente Oss, gelegen aan de rand van Berghem en natuurgebied Herperduin. Het plan wordt gerealiseerd door combinatie Hoessenbos, waarvan Bouwbedrijf Berghege een van de combinanten is.

Veel keuze

In deze laatste nieuwbouwfase is volop keuze; van rij- en hoekwoningen en tweekappers tot maar liefst drie verschillende soorten patiobungalows. Allemaal aantrekkelijke en comfortabele woningen die door de toepassing van verschillende materialen en gevelstenen ieder net anders zijn. Samen zorgen ze voor het bijzondere en gevarieerde straatbeeld dat de wijk zo typeert. Bovendien voldoen alle woningen aan de actuele nieuwbouweisen en zijn ze onder andere door de duurzame bouwmaterialen erg onderhoudsvriendelijk. De standaard zonnepanelen maken de woningen ook nog eens energiezuinig.

Veel ruimte

De wijk is ruim en groen opgezet met een centraal bospark, twee buurtparken en veel speelterreintjes. En wie dan nog niet genoeg groen heeft gezien, staat zo in Herperduin – onderdeel van natuurgebied de Maashorst. De wijk heeft een brede school met onder andere kinderdagopvang, een fitnesscentrum en dierenarts. De Piekenhoef ligt ook nog eens gunstig aan uitvalswegen en de dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt. Kortom: een hele fijne plek om te wonen. Met alles bij de hand!

Meer weten?

Kom op 3 november tussen 11.00 en 12.00 uur naar de informatiemiddag en ontdek de nieuwe woningen! Ze zijn te zien in de Berchplaets aan de Sportstraat 3 in Berghem. Er liggen brochures met prijslijst, plattegronden en meer informatie over de mogelijkheden voor je klaar. De mensen van Van der Krabben makelaardij en Van den Heuvel makelaars zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Wil je steeds als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, of volg ons op Twitter, Facebook en Instagram.

 

Bekijk hier het aanbod>>

 


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren