Berghege bouwt aan twee flagshipstores in Amsterdam

  • 26 januari 2017
  • Retail

Bouwbedrijf Berghege heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende bouwer in de Retail.  In opdracht van vele gerenommeerde winkelketens hebben wij panden door heel Nederland verbouwd; variërend van warenhuizen tot kleinere winkelpanden. Zo werken we nu aan twee flagshipstores in hartje Amsterdam voor Van Haren en Hunkemöller. 

Berghege weet als geen ander om te gaan met de specifieke uitdagingen die verbouwingen in de retailsector met zich meebrengen. Denk daarbij aan verbouwen terwijl de winkel open blijft. Wij zorgen er dan voor dat het publiek geen hinder ondervindt. Bijvoorbeeld door de werkzaamheden die geluidsoverlast strak te plannen binnen afgebakende tijdstippen en altijd te zorgen voor een nette, opgeruimde bouwplaats. Een verbouwing of restyling zet de omzet onder druk dus de winkel moet zo snel mogelijk weer open en de opleverdatum is heilig. 

Momenteel werken we aan twee flagshipstores in hartje Amsterdam

Flagshipstore Hunkemöller 

Midden in de Amsterdamse Kalverstraat, één van de drukste winkelstraten van Nederland, werken wij momenteel aan een nieuwe flagshipstore voor Hunkemoller. Hunkemöller is één van de grootste lingeriespecialisten van Europa en marktleider in de Benelux landen en Duitsland en al jaren een trouwe klant van Bouwbedrijf Berghege.

Flagshipstore Van Haren 

In het verlengde van de Kalverstraat, aan de Nieuwendijk, zijn we gestart met de verbouw en uitbreiding van de flagshipstore voor Van Haren. Hier voeren wij een ingrijpende verbouwing uit die een drietal panden samenvoegt tot één grote winkel. Het is een mooi vervolg op de vele Van Haren winkels die wij op een verschillende andere locaties in Nederland al eerder hebben mogen realiseren. 
 


Bekijk onderstaande timelapse van de grootscheepse verbouwing die wij realiseerden voor Bijenkorf Utrecht


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren