Berghege preferred supplier van Maxeda (voorheen Vendex KBB)

  • 19 juli 2006

Retailgroep Maxeda, het voormalige Vendex KBB, kiest voor Bouwbedrijf Berghege als één van haar dertig preferred suppliers voor haar elf winkelketens.

Recentelijk heeft Maxeda een koerswijziging ondergaan; de retailgroep met elf winkelketens heeft haar rol als financiële holding verruild voor een strategische holding. In lijn met deze herpositionering is onlangs ook het inkoopbeleid gewijzigd. Voorheen waren binnen Maxeda zo’n 3.000 leveranciers actief voor de verschillende business units voor wat betreft 'bouw en verbouw'. Doelstelling was dit aantal te reduceren tot een behapbaar niveau. Uiteindelijk is een lijst ontstaan van dertig preferred suppliers, waartoe Bouwbedrijf Berghege zich mag rekenen.

Voor een retailorganisatie zijn betrouwbaarheid, snelheid van bouwen, transparantie en een goede prijs/kwaliteitverhouding de belangrijkste criteria waaraan een aannemer moet voldoen. Bij de totstandkoming van de lijst van preferred suppliers is naast deze objectieve criteria vooral ook geluisterd naar de ervaringen van de bouwdirecteuren van de business units. Bouwbedrijf Berghege kreeg een uitstekende referentie van HEMA. Zowel van de eigen vestigingen als van de franchisenemers.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren