Bezoek bouwlocatie Rijnstate in Elst tijdens de Dag van de Bouw

  • 17 mei 2022
  • Ziekenhuizen

Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni aanstaande zetten we tussen 11.00 uur en 15.00 uur de hekken van de bouwplaats van Rijnstate Elst open. Alle geïnteresseerden hebben de unieke kans om te zien hoe dit ziekenhuis van de toekomst gebouwd wordt. We geven rondleidingen, vertellen je over de bouw- en installatietechniek, de zorg  én er is een carrièreplein met interessante vacatures bij de Berghege Heerkens bouwgroep, Unica en Rijnstate. 

Ziekenhuis van de toekomst 

Rijnstate bouwt in Elst aan het ziekenhuis van de toekomst, ontworpen door Gortemaker Algra Feenstra architects. In 2023 openen de deuren van dit gloednieuwe pand met slimme techniek voor de beste zorg in de regio. Je kunt er dan terecht voor planbare zorg, zonder opname. Ook biedt Rijnstate hier straks ruimte aan start-ups: jonge bedrijven die meewerken aan innovaties in de zorg. Rijnstate Elst is het eerste ziekenhuis in Europa dat zijn energie haalt uit waterstof. Tijdens de Dag van de Bouw laten we zien hoe dat werkt. 

Slimme samenwerking 

De Berghege Heerkens Bouwgroep en Unica zijn al in een vroeg stadium met Rijnstate om tafel gegaan om als partners de duurzame ambities van het ziekenhuis concreet te maken. Op zaterdag 18 juni kom je alles te weten over dat proces slim samenwerken; van tekentafel tot de praktijk op de bouwlocatie. Tijdens een rondleiding door de nieuwbouw vertellen experts hun verhaal en kun je hen je vragen stellen. 

Nieuwe uitdaging

Ben jij na de rondleiding enthousiast geworden over een baan in de bouw, installatietechniek of de zorg? Dan kun je terecht op ons carrièreplein in het atrium van de nieuwbouw. Daar presenteren we de mogelijkheden die Rijnstate, Berghege Heerkens Bouwgroep en Unica je kunnen bieden. 

Duurzaam, innovatief en gezond, dat is Rijnstate Elst. We zien je graag op zaterdag 18 juni tussen 11.00 uur en 15.00 uur op de bouwlocatie van hét ziekenhuis van de toekomst aan de Oude Aamsestraat Elst. Fietsenstalling is aanwezig, parkeren kan gratis in P+R Station Elst.

BHB app

Nu al meer weten over de bouwplannen van Rijnstate Elst? Download meteen de BHB app! Deze is gratis te downloaden via de Apple store en Google Play store.

 

 


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren