Bijzondere projecten voor de ANWB

  • 29 maart 2021
  • Retail

Deze maand opende het grootste overdekte winkelcentrum van Europa haar deuren in Leidschendam vlakbij Den Haag. In deze Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam verzorgde Berghege de verbouw van een ANWB-winkel. Eind vorig jaar opende de ANWB niet ver hier vandaan al een flagshipstore. Ook deze winkel aan de Grote Markstraat 39 in Den Haag mochten wij realiseren. De ANWB is al jaren onze klant en onze afdeling Retail realiseert deze mooie projecten met trots. 

Grootste ANWB winkel

De flagshipstore in Den Haag is met ruim 580 vierkante meter de grootste van alle ANWB-winkels. Je vindt hier alles om er lekker op uit te trekken, van stevige wandelschoenen tot fietsen wandelkaarten, rugzakken en kleding en allerlei handige gadgets. De winkel is ruim opgezet waardoor de kledingcollectie goed tot z’n recht komt. De wandelafdeling is geheel vernieuwd en voorzien van een opvallende schoenenwand en een testbaan, zodat je de schoen van je keuze nog beter kunt uitproberen. Ook is in de nieuwe winkel een ANWB-reisbureau te vinden en plek voor ANWB-workshops en events. Berghege verzorgde hiervoor alle bouwkundige werkzaamheden in een hoog niveau van afwerking.

Moderne shopping mall

In de Westfield Mall of the Netherlands heeft Berghege een moderne ANWB-winkel mogen realiseren. Hier is de winkel onderdeel van een grote verscheidenheid aan winkels. Maar ook restaurants en een bioscoop kun je terugvinden in dit gigantisch winkelcentrum wat een zeer hoog afwerkingsniveau heeft. De entree van de winkel heeft een indrukwekkende hoogte van 7,5 meter met een zandlandschap en een grote interieurwand in de voorzijde die een echte eyecatcher is geworden. In de entree werden een rol- en rookscherm gerealiseerd die weg moesten vallen in de wanden en het plafond. Een fikse uitdaging dus we zijn trots dat dit goed gelukt is!

>> Deze vestigingen zijn slechts twee voorbeelden in een hele reeks van ANWB winkels in Nederland waar wij de resyling of verbouwing voor mochten verzorgen. 


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren