Bouw Diensten- en Expertisecentrum in Oss

  • 16 april 2009

In opdracht van ZorgGoed Brabant bouwt Bouwbedrijf Berghege een Diensten- en Expertisecentrum aan de Begijnenstraat in Oss. Deze nieuwbouw komt op de plek van verpleeghuis Vita Nova en het voormalige verzorgingshuis Sonnevanck.  

De huidige gebouwen van Vita Nova en het voormalige Sonnevanck worden in een aantal fasen gesloopt en vervangen door een eigentijdse woonvorm. Met functies op het terrein van specialistische verpleging, behandeling, begeleiding en verzorging. Alle meerpersoonskamers worden daarbij vervangen door privékamers met passende sanitaire voorzieningen. Daarnaast realiseert Berghege een expertisecentrum, diverse kantoren en servicewoningen op het terrein aan de Begijnenstraat. Verder zijn een aantal facilitaire voorzieningen in de bouwplannen opgenomen, zoals diverse ontmoetingsruimten en een restaurant. Op de tweede en derde woonlaag bouwt Berghege een zorghotel. De verwachting is dat het nieuwe Diensten- en Expertisecentrum medio 2010 wordt opgeleverd.


Webcam:
Expertise- en Dienstencentrum Begijnenstraat in Oss  


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren