Bouwupdate Maria Montessorigebouw: op schema ondanks corona

  • 23 april 2020

De Faculteit der Sociale Wetenschappen verhuist tijdens het academisch jaar 2020-2021 naar het gloednieuwe Maria Montessorigebouw. In deze video een update van onze bouwwerkzaamheden op de campus in Nijmegen. Aan het woord komen de twee woordvoerders namens opdrachtgever Radboudboud Universiteit: Geert Jansen (projectleider) en Claudia Simons (waarnemend hoofd Vastgoedprojecten). Zij vertellen over de maatregelen die we hebben genomen om veilig door te kunnen werken tijdens het COVID-19 virus. Zo hebben we extra keten geplaatst die het makkelijker maken om vaker en veilig de handen te wassen en hebben we extra parkeergelegenheid gekregen. Dat laatste was nodig omdat carpoolen nu even niet mogelijk is.

De invloed op de progressie is redelijk beperkt gebleven en opleverdatum is dan ook vooralsnog gewoon haalbaar. Je kunt zien dat er druk gewerkt wordt aan de plafonds, de wanden, de vloerbedekking en dat installaties worden aangebracht.

Meer over het project Faculteit der Sociale Wetenschappen >>


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren