Bruna opent nieuwe winkel in Heesch

  • 7 december 2007

Op vrijdag 7 december opende Bruna in Heesch zijn deuren voor het publiek. De nieuwe winkel met zijn hypermoderne glasgevel, is gebouwd tegen het Oude Raadhuis, een Rijksmonument.

De restauratie en verbouwing van het Oude Raadhuis en de nieuwbouw van de winkel zijn gerealiseerd door Bouwbedrijf Berghege in opdracht van de heer Hoevenaars, eigenaar van het gehele complex en tevens franchiser van de Bruna-winkel. Het ontwerp is van de Heesche architect, de heer Hendriks.

Met de restauratie en verbouw heeft het Oude Raadhuis nieuwe functies gekregen. De verdieping is verhuurd als kantoor en de begane grond is in gebruik als restaurant. De bestaande raadzaal is in tact gebleven en wordt nog steeds gebruikt voor huwelijkssluitingen.

De nieuwe winkel is transparant, makkelijk toegankelijk en bijzonder functioneel. Met het ontwerp is bewust gekozen voor een scherp contrast met de oudbouw van het voormalige gemeentehuis.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren