Eerste schop nieuw wedstrijdbad Golfbad Oss

  • 25 juni 2009

Vandaag gaat de eerste schop in de grond voor de bouw van een nieuw wedstrijdbad aan de achterzijde van het Golfbad. In het najaar van 2010 gaat dit bad open.

Constructieve opstelling

De plannen van Golfbad Exploitatie b.v. voor het nieuwe bad werden uitgesteld nadat een eerdere aannemer die de klus zou klaren, failliet ging. Golfbad Oss benaderde Bouwbedrijf Berghege voor het bouwkundige gedeelte en Kemkens Installatiebureau voor de technische installaties. Het Golfbad roemt beide partners voor hun 'uitermate constructieve opstelling'. Hierdoor blijft de bouw binnen het bestaande budget, zonder af te doen aan de beoogde kwaliteit en faciliteiten.

Ontwerp

Het ontwerp voor het nieuwe wedstrijdbad is afkomstig van Van Grondelle Architecten uit Oss. Kenmerkend aan dit ontwerp is het gebogen gevel-/dakvlak van het gebouw. In het gebouw komen een kelder en een wedstrijdbad (15 x 25 meter) met kleedaccommodatie. Op de verdieping bevinden zich de tribune, een vergaderruimte, een verenigingsruimte en een ruimte voor de technische installaties.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren