Exclusieve samenwerking Achmea en Berghege

  • 17 april 2009

Achmea Schadeservice en Bouwbedrijf Berghege gaan opnieuw een samenwerkingsovereenkomst aan voor de periode van 3 jaar. Gedurende deze periode verricht Berghege op exclusieve basis schadeherstelwerkzaamheden voor verzekerde particulieren van Achmea en Interpolis. Het gaat daarbij om bijvoorbeeld schade door brand, water of inbraak. Deze schadeherstelservice maakt deel uit van het brede pakket aan full servicediensten van de divisie Berghege Bouwservice.  

Het doel van de samenwerking tussen Achmea en Berghege is een zo hoog mogelijk serviceniveau te bieden waarmee de klant maximaal ontzorgd wordt. Daarbij blijft Berghege Bouwservice continu innovatieve en effectieve producten ontwikkelen om alles nog efficiënter te laten verlopen. De klant hoeft nu niet zelf een bouwbedrijf te zoeken, offerte op te vragen en de factuur voor te schieten totdat restitutie plaats vindt. Bovendien neemt Berghege Bouwservice binnen één uur na de schademelding contact op met de klant en zijn de monteurs snel op de schadeplek.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren