Feestelijke start bouwfase 2a van de Piekenhoef

  • 13 oktober 2006

Op 13 oktober ging de bouw van fase 2a van de Piekenhoef van start. Op dezelfde dag vierde de horizonschool Zuiderlicht zijn officiële opening. Twee goede redenen voor een feest!

Alle 520 kinderen van basisschool De Fonkeling deden mee aan de ballonnenwedstrijd ter gelegenheid van de start bouw van de Piekenhoef fase 2a. Ze maken daarmee allemaal kans op kaartjes voor de Efteling!

Iedereen had zich voor de school verzameld om bij het startsein van de bouw aanwezig te zijn.

Directeur Maurice Gloudi legt aan de kinderen uit dat het vandaag dubbel feest is. De school wordt officieel geopend en de bouw van een nieuw deel van de wijk waar weer veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes komen wonen begint ook vandaag.

Wethouder Jan van Loon doet samen met de kinderen een quiz om hun kennis over de Piekenhoef te testen. “Wisten jullie dat de wijk er in deze fase met 130 woningen groeit?”

Samen met vier uitverkoren kinderen: de jongste leerling Lars Gloudemans, de oudste leerling Rens Broeksteeg en de twee jarige jobjes Ryan van Maren en Rik Bergers geeft de wethouder het startsein.

Met een kleurige knal is het officiële startsein voor de bouw een feit. Ook de opening van de school krijgt hiermee een extra feestelijk tintje!


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren