Flinke verbouwing voor IBN Oss

  • 9 oktober 2022
  • Kantoren
  • Service & Onderhoud

Om het strategisch partnerschap tussen de gemeente Oss en IBN nog beter te organiseren, komt het gemeentelijke arbeidstrainingscentrum De Rotonde onder hetzelfde dak van de IBN-vestiging Oss. Hiervoor was wel een flinke verbouwing nodig. Berghege pakte deze opdracht op. 

De Rotonde en IBN samen onder één dak

Projectleider Boyd Wielheesen: “Wij hebben al veel voor IBN gewerkt en kennen de organisatie én het gebouw dan ook erg goed. Nadat alle wensen boven tafel waren, zijn wij aan de slag gegaan om tot de beste indeling van de beschikbare ruimtes te komen. PINX Design is betrokken voor het interieurontwerp. Zo krijgen ook de medewerkers van De Rotonde in het kantoor aan de Industrielaan een fijne werkplek.”

Nieuwe werkplekken

Uiteindelijk zijn diverse bestaande kantoren en spreekkamers omgebouwd tot nieuwe werkplekken en een kantoortuin. Daarnaast kwam er een koffiecorner en flexibele presentatieruimte ‘Het Theater’. Dat nu de werkplekken van IBN en De Rotonde letterlijk dichter bij elkaar zijn gebracht, is een positieve stap die de samenwerking tussen de beide bedrijven makkelijker maakt. 

Eerder realiseerde Berghege al diverse nieuwbouw en verbouwingen voor IBN in Uden, Oss en Veghel.

 


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren