Gouden Berghege-speld voor jubilerend werfbaas Harrie Tiemissen

  • 12 september 2015

Jubilea van medewerkers gaan bij bouwbedrijf Berghege nooit ongemerkt voorbij. Tijdens het personeelsfeest op12 september was de hoofdrol dan ook weggelegd voor jubilerende Harrie Tiemissen.

Al veertig jaar is hij binnen het bouwbedrijf een stabiele factor, met een loopbaan van stagiair tot werfbaas. Directeur Henk Berghege noemde hem in zijn speech “de ideale Berghege man die met verve met de scepter zwaait over dit belangrijke onderdeel van ons bedrijf.

Speciaal voor het veertigjarig jubileum van Harrie Tiemissen werd de werkplaats in Heesch omgetoverd tot een schitterende feestzaal. Toen de jubilaris met zijn familie in de feestelijk versierde trucks van de firma Ploegam arriveerden werden zij toegezongen door alle collega’s. 

Traditie voortgezet

In zijn toespraak memoreerde Henk Berghege er aan dat Harrie Tiemissen pas de derde werfbaas is in de ruim 90 jarige geschiedenis van het bedrijf. Op 8 september 1975 begon Harrie als assistent van Jo van Orsouw met zijn werkzaamheden. Geruime tijd heeft hij als machinaal timmerman aan de wieg gestaan van vele producten die de werkplaats verlieten om toegepast te worden in de diverse bouwprojecten. Toen Harrie in 1992 de taken van Jo van Orsouw overnam, zette hij deze traditie voort en bewijst hij met de timmerfabriek tot op de dag van vandaag zijn meerwaarde voor Bouwbedrijf Berghege. 

Legendarisch feest 

Harrie kreeg de gouden Berghege-speld met diamant opgespeld en hij kreeg een reis naar Zuid-Afrika aangeboden. Kersverse voorzitter van de OR, Willie van Zoggel, deed daar namens het personeel nog een zakcentje voor de reis bij. Daarnaast hadden zijn directe collega´s een toepasselijk lied gemaakt op de melodie van Oerend Hard van de Achterhoekse band Normaal. De avond werd omlijst met muziek van de Millstreet band, waarbij het optreden van René Froger nog als toetje gepresenteerd werd. Al met al een geslaagd jubileumfeest die weer goed past in het rijtje van legendarische Berghege-feestavonden.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren