HEMA kiest voor flexibiliteit en kwaliteit

  • 7 december 2000

Bouwbedrijf Berghege legt zich regelmatig toe op verbouwingen van uiteenlopende winkelbedrijven. Het bedrijfsonderdeel Kleinbouw heeft de laatste jaren een groot aantal winkels een nieuw aanzien gegeven. Naast de werkzaamheden voor regionale opdrachtgevers werkt Berghege Kleinbouw samen met een aantal landelijke winkelketens. HEMA Nederland vormt voor Berghege Kleinbouw een belangrijke opdrachtgever waar uiteenlopende verbouwingsactiviteiten voor worden uitgevoerd.

Het retailbedrijf HEMA, met 150 eigen vestigingen en 120 franchise ondernemers, verkoopt met name huishoudelijke en modeproducten onder eigen naam. Verbouwingen van HEMA-vestigingen worden gecoördineerd vanuit de afdeling Gebouwen, Inrichting en Techniek. Daarbij staan de eigentijdse uitstraling van de winkels, de overzichtelijke en logische opstelling van producten en optimale zelfbedieningsmogelijkheden centraal. Voor de uitvoering van de bouwwerkzaamheden voor een aantal HEMA-vestigingen wordt samengewerkt met Bouwbedrijf Berghege.

Korte looptijd

De belangrijkste reden voor HEMA Nederland om met Berghege samen te werken, ligt in het feit dat het bedrijf flexibel kan inspelen op allerlei aangelegenheden tijdens de bouw. Voor de opdrachtgever staat buiten kijf dat de kwaliteit van het gerealiseerde product doorslaggevend is. Bij winkelverbouwingen is er in verband met het belang van omzetsnelheid altijd sprake van een zeer korte looptijd. Met name flexibiliteit bij de uitvoering van werkzaamheden en een optimale logistieke afstemming van alle activiteiten zijn dan essentieel.

Enthousiast en betrokken

Bouwbedrijf Berghege heeft in de samenwerking met HEMA Nederland reeds meerdere vestigingen verbouwd. Het eerste contact met het retailbedrijf kwam tot stand via een aanbesteding voor de HEMA-vestiging in Nijmegen. Op basis van de goed verlopen samenwerking is Berghege vervolgens ingeschakeld bij de verbouwing van HEMA Utrecht. Deze projecten hebben geresulteerd in een vervolgopdracht voor HEMA Zeist, HEMA Haarlem-centrum en HEMA Schalkwijk.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren