Hoogste punt voor grootste hart- en vaatcentrum van Nederland bereikt

  • 22 september 2015

Het hoogste punt van het nieuwe Hart- en vaatcentrum van het Catharina Ziekenhuis is bereikt. In het zeventien meter hoge gebouw, met op de begane grond de nieuwe entreehal, komt op de eerste en tweede verdieping het grootste Hart- en vaatcentrum van Nederland.

Op de eerste en tweede verdieping van de nieuwbouw worden alle behandelactiviteiten van het Catharina Hart- en vaatcentrum geconcentreerd. Daar komen onder meer de hartkatheterisatiekamers (5 kamers), de hartlounge (16 plekken, patiëntvriendelijke omgeving waar patiënten na een dotterbehandeling in alle rust kunnen herstellen), de hartbewaking (12 plekken) en de Medium Care (12 plekken). Op de begane grond komt de nieuwe entreehal, die pal tegen de bestaande entree wordt gebouwd. Carebuilders, een samenwerkingsverband van Heerkens van Bavel Bouw en Bouwbedrijf Berghege, zal naar verwachting eind 2015 het project opleveren. De nieuwe entreehal en het nieuwe Hart- en vaatcentrum worden naar verwachting medio 2016 in gebruik genomen.


Volg hier de nieuwbouw via de webcam>>  


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren