Lidl nieuwe opdrachtgever voor Berghege

  • 19 juli 2006

Bouwbedrijf Berghege verwerft opdracht voor verbouwing en uitbreiding van het Eindhovense filiaal van supermarktketen Lidl.

Bouwbedrijf Berghege heeft de opdracht verworven voor de verbouwing en uitbreiding van de Lidl-supermarkt in Eindhoven. Hiermee mag Berghege weer een nieuwe opdrachtgever aan de referentielijst toevoegen.

De opdracht houdt in de realisatie van de interne verbouwing van de supermarkt en de verplaatsing en uitbreiding van het magazijn. Daarnaast worden de nu nog inpandige bakker en kapper verplaatst. Zij komen met hun winkel in het winkelcentrum aan de overkant. Hierdoor wint de supermarkt een substantieel aantal m2 aan winkeloppervlak.

Als specialist in de retail is het voor Berghege vanzelfsprekend dat de aan- en afvoer van goederen naar de winkel en het winkelmagazijn maatgevend is voor de logistieke inrichting van de bouwplaats. Doordat de supermarkt gedurende de verbouwing gewoon open is, moet uiteraard de winkel toegankelijk zijn en het magazijn continu bevoorraad kunnen worden. Daarom zorgt Berghege voor een gefaseerde uitvoering van de werkzaamheden. De planning is in oktober het gehele werk op te leveren.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren