Nieuw atrium van Organon Oss officieel geopend

  • 8 maart 2022
  • Industrie

Internationale Vrouwendag kreeg bij Organon in Oss een feestelijk tintje met de officiële opening van het nieuwe atrium. Berghege realiseerde het glazen gebouw dat fungeert als een uitnodigende entree maar vooral ook een verbindende schakel is.

Een plek waar mensen naartoe kunnen komen om elkaar te ontmoeten. Het project kreeg daarom de toepasselijke naam ‘Agora’, in de Griekse oudheid de centrale plek waar het sociale, politieke en commerciële leven zich afspeelde.

Het nieuwe atrium past in alles bij het nieuwe Organon: open, modern en gericht op ontmoeting en samenwerking. Ina Adema, commissaris van de Koning in Noord-Brabant, verrichte de officiële opening in aanwezigheid van onder meer burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans, Wenny Raaijmakers (locatiedirecteur Organon Oss) en Petra Willems (Managing Director Organon Benelux).

De bouw werd een aantal jaren geleden (toen nog onder de vlag van MSD) al aangekondigd. Eerst werden verouderde kantoor- en vergaderruimtes vervangen door een nieuw magazijn. Vervolgens kreeg de Osse vestiging te maken met de afsplitsing van MSD en moest het bouwen gebeuren in een bewogen tijd die beheerst werd door corona. Maar het resultaat mag er zijn! Na de muurschildering op de bekende blauwe wand geeft nu ook het glazen atrium een nieuw gezicht aan de grootste productievestiging van Organon in de wereld.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren