Nieuwbouw OK-complex Sint Maartenskliniek

  • 11 december 2017
  • Ziekenhuizen

In opdracht van de Sint Maartenskliniek start Carebuilders met de realisatie van een nieuw ultramodern OK-complex in Nijmegen. Carebuilders is een samenwerkingsverband van Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw dat expert is in bouwen voor care en cure.

De Sint Maartenskliniek is een ziekenhuis dat is gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. Om de patiënten de beste zorg te kunnen blijven bieden, bouwt de kliniek aan de toekomst. Drie gebouwen worden gesloopt, daarvoor in de plaats komt nieuwbouw.  De Sint Maartenskliniek geeft daarbij tien tot vijftien procent van de bebouwde oppervlakte terug aan de natuur.

In de nieuwbouw komen verpleegafdelingen voor dwarslaesie- en neurologiepatiënten, een ultramodern OK-complex en een revalidatieafdeling met daarin een Loop Expertise Centrum en een poliklinische revalidatiedagbehandeling. Het gebouw is ruim 12.000 m2 groot .

De uitvoering start begin 2018. Naar verwachting zal het project in augustus 2019 worden opgeleverd. Eerder realiseerde Carebuilders voor de Sint Maartenskliniek ook het entreegebouw P en Q, de interimvoorziening (2017) en meerdere interne verbouwingen.

Neem hier een virtueel kijkje>>


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren