Nieuwbouw parkeerdek centrum Breda

  • 9 maart 2007

Bouwbedrijf Berghege heeft van Maxeda de opdracht gekregen om zorg te dragen voor een 2.500 m2 groot parkeerdek bovenop een winkelpand in de binnenstad van Breda. Dit in navolging op de bijzondere verbouwing van dit winkelpand twee jaar geleden, waarin drie formules zijn gehuisvest.

 

Inmiddels is het al weer even geleden dat de Hema, Perry Sport en It's gezamenlijk hun intrek namen in één pand in de binnenstad van Breda. Berghege breidde de oppervlakte van het pand destijds met 1.000 m2 uit, waardoor de huisvesting van de drie winkelformules in één pand mogelijk werd.

Het parkeerdek dat Berghege op het dak gaat realiseren, zal te bereiken zijn via de ernaast gelegen gemeentelijke parkeergarage.

De binnenstad van Breda is niet de meest eenvoudige locatie om een parkeerdek bovenop een groot pand te realiseren. Berghege is gewend om resultaat- en oplossingsgericht te werken. Vandaar dat een deel van de werkzaamheden 's nachts en op zondag worden uitgevoerd.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren