Nieuwbouw parkeerdek in hartje Breda

  • 13 december 2007

Bouwbedrijf Berghege kreeg in maart van dit jaar van Maxeda de opdracht om een 2.500 m2 groot parkeerdek bovenop een winkelpand in de binnenstad van Breda te realiseren. Dit in navolging op de bijzondere verbouwing van het pand twee jaar geleden, waarin Hema, Perry Sport en It's zijn gehuisvest.

 

Het is al weer even geleden dat de drie winkelformules hun intrek namen in één gebouw in de binnenstad van Breda. Berghege breidde de oppervlakte van het pand destijds met 1.000 m2 uit. Dit maakte de gezamenlijke huisvesting mogelijk. Het parkeerdek dat Berghege op het dak construeerde, is inmiddels in gebruik. Het is te bereiken via de, naast het winkelpand gelegen, gemeentelijke parkeergarage.

De binnenstad van Breda is niet de meest eenvoudige locatie om bouwwerkzaamheden te verrichten. Berghege heeft echter vaker met dit bijltje gehakt. Bereikbaarheid en het voorkomen van overlast zijn dan ook vanzelfsprekend twee punten waar extra aandacht aan is besteed. Regelmatig overleg met de gemeente en omwonenden heeft mede bijgedragen aan een soepel verloop van de realisering van dit parkeerdek.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren