Nieuwbouw trainingsaccommodatie Feyenoord in vogelvlucht

  • 24 oktober 2017
  • Sport en recreatie
  • Sport & Recreatie

Berghege Bouwt: Feyenoord 1 krijgt op het nieuwe complex de beschikking over twee velden, een kunstgras warming-upstrook en een apart keepersveld. Direct hierlangs ligt het hoofdgebouw, dat aan één zijde volledig van glas is, waardoor van binnenuit een perfect zicht op de velden geboden wordt.

Het complex

De onderste verdieping is op de eerste plaats de werkruimte voor spelers en (medische) staf, met onder meer een halfronde kleedkamer, een ruime fitness- en beweegruimte en een wellnessgebied met douches, warme en koude baden en een sauna.

De technisch directeur en de hoofdtrainer krijgen een eigen kantoor op de eerste verdieping, waar ook een kantoortuin wordt ingericht voor de rest van de technische staf, inclusief een vergaderkamer. Ook de kantoren van de teammanager en de video- en data-analisten zullen op de eerste verdieping te vinden zijn.

Perfectionisme

Berghege ziet de bouw van Feyenoords nieuwe trainingscomplex als een grote uitdaging. ‘Dit gebouw moet perfect gebouwd gaan worden en perfectionisme gaan uitstralen,’ zegt directeur Henk Berghege. ‘We gaan ervoor dat we volgend jaar mei klaar zijn. Daar hebben we alle vertrouwen in.’

 


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren