Onmiskenbaar Berghege

  • 7 december 2006

Klantgericht, oplossingsgericht, resultaatgericht: woorden die een weergave zijn van de stijl, de kracht en de werkwijze van Berghege. Typeringen die binnen Berghege verder zijn uitgewerkt naar een aantal zogenaamde kernwaarden. Een reflectie van twee relaties en een projectleider op de betekenis van twee van deze kernwaarden: open communicatie en probleemoplossend vermogen.

 

Samen de schouders eronder

"SVT Tiel werkt al een hele tijd succesvol samen met Berghege. Het fundament voor deze relatie ligt in het onderlinge vertrouwen. Berghege is een partner die meedenkt; vooruit kijkt. We kunnen het onverwachte verwachten in de oplossingen voor onze ingewikkelde projecten. Dan weet ik: die hebben er 's nachts over na liggen denken. Er heerst een sfeer van 'samen de schouders eronder'. Het zit in de structuur van dit familiebedrijf ingebakken dat men voor elkaar op wil en kan komen. Berghege is een bedrijf waar wij letterlijk en figuurlijk op kunnen bouwen."
 
Dhr. K. Pos
Directeur Stichting Volkshuisvesting Tiel

Respect als basis

"Berghege en A+D+P architecten hebben al sinds Maasstaete Mook een zeer goede relatie. Berghege heeft passie voor het werk én gevoel voor de geschiedenis. Berghege is een familiebedrijf. Berghege is diep geworteld in de samenleving. Daarom zijn zij zo betrokken bij de gebouwde omgeving én staan zij garant voor kwaliteit: technisch én esthetisch. Van dat soort bouwers zijn er nog maar weinig in Nederland. Berghege zoekt deze kwaliteit voor hun opdrachtgevers bewust en vraagt veel van de architect. Dat alles in een open samenwerking op basis van respect waarbij ik het proces én het eindproduct veilig weet."

 Dhr. W. Woensdregt
Directeur A+D+P architecten


Het zit ons in de genen

"Berghege-senior herkende je al aan zijn openheid, eerlijkheid en duidelijkheid. In de groei van het bedrijf zijn die waarden onverminderd gebleven en aan nieuwe generaties doorgegeven. Het zit inmiddels bij ieder van ons in de genen. Goed overleg vinden we belangrijk; met elkaar én met de opdrachtgever. Dat maakt ons zo sterk in het oplossen van problemen. We delen kennis en ervaring en gaan, indien nodig, bij elkaar te rade. We verzamelen kritiekpunten om van onze fouten te leren, en zoeken naar verbeteringen. Complexe situaties proberen we vroegtijdig te doorgronden. We nemen verantwoordelijkheid voor het aanreiken van slimme oplossingen. Opdrachtgevers waarderen dat."

Dhr. S. Pepping
Projectleider Bouwbedrijf Berghege


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren