Opening Gezondheidscentrum Groote Hart

  • 2 oktober 2010

Vrijdag 1 oktober 2010 is het gezondheidscentrum Groote Hart in nieuwbouwwijk De Groote Wielen in Rosmalen officieel geopend. Het centrum biedt plaats aan een apotheek, aanbieders van bijna alle disciplines in de eerstelijnszorg en een kinderdagverblijf van Stichting Cello. Ook zijn er maarliefst 56 zorgappartementen van woningcorporatie BrabantWonen aan gekoppeld.

Henk Roozendaal, directeur van BrabantWonen, vertelt hoe trots hij is op het plan: 'Dit project is een enorme impuls voor de hele wijk. Geschat wordt dat er over acht jaar elfduizend mensen in de Groote Wielen wonen. Met de komst van dit gebouw kunnen zij een breed pakket aan zorgdiensten in hun eigen wijk halen.' Samen met wethouder Ton van Bussel en directeur Jan Janssen verzorgde hij de officiële opening. Daarna was er de gelegenheid een kijkje te nemen in het gezondheidscentrum en in de ruimte van Cello. Bewoners en gebruikers van het multifunctionele centrum hebben de opening feestelijk gevierd.

Het Groote Hart is in opdracht van BrabantWonen gerealiseerd door Bouwcombinatie BMW, waarvan Bouwbedrijf Berghege een van de partners is.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren