Oplevering Omnia, het visitekaartje van de WUR

  • 20 april 2022
  • Onderwijs en wetenschap
  • Onderwijs & Wetenschap

Op woensdag 20 april hebben en Joris Fortuin, waarnemend directeur Facilitair Bedrijf en Tom Bongers directeur bouwbedrijf Berghege het proces verbaal van oplevering getekend van Omnia. Het gebouw is nu overgedragen aan de Wageningen University & Research zodat het verder ingericht kan worden. 

Directeur Tom Bongers: “Een goede oplevering is altijd weer een bijzonder moment. We kijken terug op een mooi proces met fantastisch resultaat; de ambitie spat er vanaf. We zijn er ontzettend trots op dat we vanaf de ontwerpfase hebben kunnen bijdragen aan deze verfijnde, multifunctionele accommodatie. Net zoals bij Aurora – dat wij eerder mochten bouwen – was ook nu de onderlinge samenwerking optimaal."

"Met de komst van Omnia is de campus weer een stukje aantrekkelijker én groener geworden.”

Tom Bongers, directeur Bouwbedrijf Berghege

 

Manager Omnia Chris van Kreij: “Ook voor ons is dit uiteraard weer een mijlpaal. Het zijn nu de laatste loodjes richting de start van Omnia. Een inspirerende plek om te ontmoeten en het samenkomen van wetenschap en maatschappij mogelijk te maken. De agenda loopt al behoorlijk vol, er is veel animo om de prachtige ruimten van Omnia in te gaan zetten voor dialoog.” 

 


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren