Piekenhoef, daar wil ik wonen!

  • 21 april 2005

Maandag 25 april organiseerde VOF Combinatie Hoessenbos, waarin onder meer Bouwbedrijf Berghege participeert, in samenwerking met de drie makelaars de eerste bijeenkomst voor de toekomstige bewoners van de nieuwbouwwijk De Piekenhoef. In Zalencentrum De Merx midden in Berghem stroomde om 16.30 uur ruim 250 kopers naar binnen. Het programma bestond uit een korte presentatie van de laatste ontwikkelingen en de aftrap van de nieuwe promotiecampagne, met daarna alle aandacht voor het ontmoeten van de nieuwe buren en snuffelen bij de informatiestands.

Natuurrijk gebied

Kenmerkend voor de nieuwbouwwijk zijn de natuurlijke elementen die overal in terugkomen: het uitgebreide bospark, de aanleg van een diversiteit aan bomen en planten. Vooral deze wadi's vormen een bijzonder onderdeel van de wijk. Overtollig regenwater wordt opgevangen in een lagergelegen 'dal'. Hierdoor wordt de waterhuishouding beter geregeld, wat ten gunste komt voor het behoud van het natuurlijk evenwicht in flora en fauna. Gecombineerd met de fiets- en wandelroutes die De Piekenhoef doorkruisen zonder autoverkeer, de opwaardering van de dorpskern van Berghem en de gunstige ligging nabij ontsluitingsroutes, maken De Piekenhoef een aantrekkelijke woonomgeving.

Piekenhoef, daar wil ik wonen

De bouw van de eerste fase is al volop gestart. Omdat de bijzondere kenmerken van de nieuwbouwwijk echter nog meer te belichten, heeft de VOF Combinatie Hoessenbos opdracht gegeven tot een nieuwe promotiecampagne. Centraal hierin is dat vooral de beleving naar voren moet komen. Beleving van de bewoners, beleving van het gebied, beleving van De Piekenhoef. De campagne is vormgegeven door vijf toekomstige bewoners als referent te laten spreken voor de prachtige elementen die De Piekenhoef te bieden heeft. Ruime keus aan aanbod, bijzondere architectuur, dicht bij de bossen van Herperduin, maar ook de faciliteiten van een grote stad en de uitvalswegen naar Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren