Portiersloge Byondis officieel geopend

  • 19 september 2022
  • Kantoren

Met deze nieuwe Portiersloge heeft de groene campus van biofarmaceutisch bedrijf Byondis in Nijmegen een nieuwe uitstraling gekregen. Het gebouw is ontworpen door architectenbureau Broekbakema en is een aantrekkelijke entree voor bezoekers. 

De campusentree bestaat uit een grote luifel met zonnepanelen, waar voetgangers, fietsers en auto’s langs de beveiliging naar binnen kunnen. De ontvangstruimte is twee verdiepingen hoog. Een transparante vliesgevel zorgt ervoor dat de ruimte optimaal van het daglicht kan profiteren en maakt dat de receptie goed zicht houdt op het entreegebied. Bij de kantoren daarachter wisselen verdiepingshoog glas en dichte stroken elkaar af. Bij de werkplaats, technische opslagruimten en fietsenstalling aan de achterzijde van het gebouw is de gevel gesloten.

De bezoekers van de Portiersloge worden verwelkomd in een BENG-conform gebouw. Met een volledige PV-luifel, efficiënte lucht-warmtepomp, hoogwaardig geïsoleerde gevel en gebruik van thermische massa. 

Eerder bouwde Berghege op deze campus ook het kantoor van Synthon. 


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren