Regionale bouwbedrijven werken samen op Talentenbeurs Oss

  • 2 november 2022
  • Industrie
  • Onderwijs & Wetenschap

Dinsdag 1 november 2022 vond alweer de derde editie van de Osse Talentenbeurs bij de Rusheuvel plaats. Studenten vanuit het MBO bezochten de beurs in de middag, studenten vanuit het voortgezet onderwijs (VMBO, HAVO, VWO) kwamen ’s ochtends de beurs bezoeken. Zij hebben een profielkeuze gemaakt en gaan een opleiding kiezen. In totaal waren er zo’n 70 verschillende bedrijven die een stand hadden ingericht en zich aan al deze bezoekers presenteerden. Het draait tijdens de beurs vooral om de ontmoeting tussen de Osse bedrijven en de leerlingen. Op die manier kunnen de leerlingen ontdekken welke stageplekken en carrièrekansen voor het grijpen liggen in de Osse regio. En ook bij Berghege zijn er natuurlijk volop mogelijkheden die wij graag lieten zien.

Iedereen doet mee!

De Talentenbeurs Oss stond dit jaar in het teken van inclusiviteit met als thema: iedereen doet mee. Dat gaf deze 3de editie van de Talentenbeurs een extra speciaal tintje want het werd georganiseerd tijdens de ‘2022 ITF Wheelchair Tennis Masters’. Tijdens dit evenement kwamen de beste rolstoeltennissers van de wereld in Oss strijden om felbegeerde wereldtitels! 

Samen bouwen

Ook wij maakten er een bijzonder jaar van, want we bundelden onze krachten met meerdere bouwbedrijven uit de regio. Samen richtten we een mooie ‘bouwstraat’ in waar alle bouwstands bij elkaar te vinden waren.

Voor de studenten was er natuurlijk ook dit jaar weer een prijs te winnen. Door het zoeken naar verschillende letters in elke stand, konden zij een woord maken: bouwplaats. Onder de juiste inzendingen is een winnaar gekozen die daarmee een echte drone in de wacht sleepte!!

Wij hopen de studenten een goed beeld te hebben gegeven van de bouw en dat wij ze enthousiast hebben kunnen maken hiervoor te gaan kiezen in de toekomst. 

 


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren