Samen 100 jaar bij Berghege

  • 9 juli 2021

Deze week zetten we bij Berghege vier jubilarissen in het zonnetje. Joyce van der Linden, Johan de Jong, Mark van Buul en Roy Cuijpers tikten alle vier hun 25e jaar bij ons bedrijf aan. Samen zijn ze dus goed voor maar liefst 100 dienstjaren! 

Joyce van der Linden 
Dat we te maken hadden met een echte doorzetter, werd ons tijdens de sollicitatie van Joyce al meteen duidelijk. Op krukken kwam ze naar het gesprek toe en dat werd beloond met een baan als receptioniste. Joyce weet van aanpakken en overal waar ze komt, brengt ze structuur en voert ze verbeteringen door. Zo ging ze van kopersbegeleiding via de serviceafdeling naar haar huidige rol als directiesecretaresse. En in die rol is ze inmiddels de dagelijkse steun en toeverlaat van de directie: Op haar eigen organisatorisch sterke en flexibele wijze heeft ze zich onmisbaar gemaakt.

Johan de Jong 
Johan de Jong is een echte allround vakman op onze timmerwerkplaats. Werken in de bouw zit hem in het bloed want zijn vader was jarenlang instructeur bij Revabo en zijn ome Wim werkte vijftien jaar bij Berghege. Zijn collega’s waarderen de enorme inzet van Johan en weten dat er weinig is op de werf dat hem ontgaat. Bovendien – niet onbelangrijk – zorgt hij voor gebakjes en de wekelijkse frietjes op donderdag! 

Mark van Buul 
Toen Mark 25 jaar geleden in dienst kwam, kon hij direct aan de slag op de site van MSD. Deze opdrachtgever en de locatie kent hij inmiddels ontzettend goed. Met zowel de mensen als de protocollen kan hij prima uit de voeten. Veilig en goed werken staat hoog in het vaandel. Als voorman / meewerkend uitvoerder toont hij een enorme betrokkenheid. Ook als er eens een keer extra gewerkt moet worden, staat hij paraat!

Roy Cuijpers 
Roy begon zijn carrière bij Berghege op de afdeling Kleinbouw maar na een operatie aan zijn meniscus was het beter om een andere plek te zoeken. Inmiddels is hij alweer vijftien jaar een vaste waarde op onze timmerwerkplaats in Heesch. Volgens zijn collega’s is Roy een stabiele en waardevolle kracht met een bescheiden karakter. Een allround vakman die overal inzetbaar is. En voor wie het timmeren geen geheimen kent, zeker niet als het gaat om het meer specialistische prefab vakwerk.

 


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren